Atkivt oaktiv

2012-07-30 / 19:20:09 / Blogg / 2 kommentarer
Kommer inte kunna skriva mer på bloggen fram tills torsdag ungefär, vår klubb har en liten summercamp varje dag fram till torsdag och allt slutar varje dag klockan 4 och nu när jag kommer hem då är jag helt slut, så jag hoppar bloggandet tyvärr, måste vila upp mig till dagen efter.
 
Och på onsdag sover vi över där borta, så det kommer bli kul!
 
Ni får ha det bäst så ses vi på torsdag kväll eller fredag!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hej!

Alltså jag har en liten fråga till dig som fotar väldigt mycket. :)
Jag har aldrig haft en systemkamera förut utan bara en liten kamera, men mest av allt fotar jag mina bilder med min IPhone 4S och själv tycket jag den väldigt bra, men vad vet jag, haha. :P
Så nu undrar jag, vilken systemkamera är den allra bästa att köpa för en tjej som mig, jag älskar att fota, men har aldrig hållt i en system kamera förut, men vilken är den bästa för en nybörjare, fastän jag tror att jag kommer lära mig rätt fort med den, haha.
Ge några förslag på olika märken och modeller gärna? :D

Kram

Svar: Man kanske inte ska börja med de dyraste systemkamerorna, fast sen beror det ju på hur mycket man är villig att lägga ner på sin första system.
Märkena är en smaksak, själv valde jag nikon för den kändes bättre i handen.
Kan inte så jättemycket om canon, sony etc. eftersom jag använder mig av nikon, men nikon d3100 är en jättebra nybörjarkamera som man även kan använda när man har blivit bättre.

Men somsagt, det är en smaksak! Gå till en butik som säljer kameror(elgiganten, media markt m.m) och känn på de olika kamerorna, det är ett tips:)

Kram!
Tea

2012-07-30 @ 22:24:37
URL: http://chabellee.blogg.se
Postat av: Converse Anna

Riktig fin blogg du har :D <3

Svar: Tack! :D <3
Tea

2012-08-07 @ 13:34:06
URL: http://popskor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin