Atkivt oaktiv

2012-07-30 / 19:20:09 / Blogg / 2 kommentarer
Kommer inte kunna skriva mer på bloggen fram tills torsdag ungefär, vår klubb har en liten summercamp varje dag fram till torsdag och allt slutar varje dag klockan 4 och nu när jag kommer hem då är jag helt slut, så jag hoppar bloggandet tyvärr, måste vila upp mig till dagen efter.
 
Och på onsdag sover vi över där borta, så det kommer bli kul!
 
Ni får ha det bäst så ses vi på torsdag kväll eller fredag!

Bloggen fyller 1 år

2012-07-28 / 17:50:16 / Blogg / 3 kommentarer
Weeeey!!!!!!!!!!! Visste inte riktigt hur jag skulle göra, så jag gjorde nåt med bloggdesignresan, haha.
 
Försöker få tag på nån som kan sponsra mig i en tävling, men det är svåårt när man ska få tag på de själv.
Men aja.

Strand, bikinirand & värme

2012-07-25 / 19:32:26 / Blogg / 2 kommentarer
Har ingen ny och redigerad bild så det fick bli en arkivbild, känner att jag förändrats rätt mycket när man kollar tillbaka i arkivet, hehe..
 
Men iallfall, precis kommit hem från stranden, vi var där jättelänge som ni kanske märker, men det var skönt! Älskar vädert! Var där igår också så nu har jag en JÄTTE-tydlig bikini rand, haha (Y)
Älskar även min nya bikiniunderdel, haha, den är såå snygg! 
 
Hoppas ni har det lika bra!
Kram.

Ny design!

2012-07-24 / 19:21:41 / Bloggdesign / 4 kommentarer
Ä.N.T.L.I.G.E.N säger jag bara. Var riktigt trött på min gamla design, förstår inte ens hur jag kunde tycka den var snygg?! Men nu har jag i alla fall blivit färdig med den nya! Rätt nöjd faktiskt, hoppas den håller i sig ;)
 
Men vad tycker ni? :D
 
Har inte kvar länkarna ovanför headern, men strunt samma :P Beställa bloggdesign-länken har jag iallafall kvar ;)

Vidare i fototävling!

2012-07-22 / 15:20:01 / Tävlingar / 6 kommentarer

Är vidare i Lisas fototävling där man kan vinna pengar till caseapp.se, en sida där man kan göra egna skal till mobilen. Så snääälla, gå in och rösta på mig(petrusson.blogg.se) är bild nummer 1, alla som röstar får en länkning här på bloggen, kommentera bara när du har röstat. Puss. Det är denna bilden som är min ;) ▼

Tävlar förresten med denna i en till fototävling! Hos chabellee!!!


Västa köpet alltså!

2012-07-21 / 17:53:36 / Blogg / 5 kommentarer
Nikon D3100 + 18-55mm
 
Sov hos Kajsa igår, somnade i soffan, hehe, vaknade rätt sent, så hon skyndade sig att göra sig i ordning och sen gick vi hem till mig så jag gjorde mig i ordning sen åkte vi ner på stan och skyndade oss så vi hann i några butiker, köpte de här bikiniunderdelarna för 10 kronor styck på H&M! :D Det var grymt (Y)
 
Sen gick vi och åt SUSHI, ååååh, riktigt himla supergott asså, jag + sushi = sant, så är det bara. Fast nu luktar min fingrar och mitt iphoneskal fisk, inte kul :(
 
Hoppas ni har det haft lika kul som jag idag!!!!!!
pöss ♥

INSPO

2012-07-20 / 12:48:52 / Tips / 1 kommentarer

Sista dagen

2012-07-19 / 21:36:25 / Blogg / 2 kommentarer
Nikon D3100 + 18-55mm
 
Tänker bara ta upp rubriken lite snabbt, det är sista dagen imorgon att anmäla sig till fototävlingen{LÄNK} kaaaanske gör "deadlinen" längre :)
 
Idag har jag inte gjort mycket, fast jo, nu ikväll åkte vi på marknad, såg typ världens snyggaste kille där(efter Justin såklart<3) och vi kollade i varandras ögon och jag bara mmm, haha nä men typ ;) Hoppas jag ser honom nån gång igen!
 
Hoppas ni har det bra trots vädert, fast vet ju inte hur det är uppåt landet, men här nere är det verkligen piss, regnar hela tiden :/
Men i allfall ha det bra!

Vatten #1

2012-07-18 / 20:49:47 / Blogg / 5 kommentarer
Nikon D3100 + 18-55mm
 
Äntligen! Har inte fått till vattenbilder innan, men nuså har jag fixat det! Blev väldigt nöjd med bilderna och de kommer komma upp fler sånna här ^^

Youtube

2012-07-17 / 22:28:57 / Tips / 3 kommentarer
 
Sitter med mina hörlurar i öronen och lyssnar på musik på youtube, så annorlunda, har inte gjort det på superlänge för att spotify kom in i mitt liv. Men tycker det är så himla kul att kolla på tjejer(ja och killar, men det finns inte så många) som lägger upp covers på andras låtar sen att de också har en egen låt! Det är så himla coolt, att de börjar på youtube och så.
 
Här är i alla fall några av mina favoriter, Megan Nicole har jag hittat för rääätt längesen, kanske ett år sen eller nåt sånt, det andra hittade jag idag. Min favorit är Butterflies, hihi, söt!
 
Ha det gutt!♥

Outfit á la Tea ♥

2012-07-17 / 13:19:38 / Tips / 3 kommentarer
Åh, vad jag vill ha en sån här outfit! Älskar sånna klänningar, har sett flera stycken ha sånna, men aldrig hittat i butikerna, men för några dagar sen hittade jag en på bikbok, så får åka dit och köpa ;D
 
Nu ska jag gå och äta, sen ska jag spela på min gitarr med hjälp av en ny bok som jag köpte igår!

Tävling hos Erika

2012-07-16 / 20:22:54 / Tävlingar / 0 kommentarer
Är med och tävlar om en valfri produkt från tvspelsweb.se för max 200 kronor. Om jag vinner så vill jag ha det här! LÄNK TILL ERIKAS TÄVLING!
 
Jag vill jättegärna vinna för att jag inte har så många saker till min kamera och de här reflexskärmarna kan komma till användning lite när som helst när man fotograferar. Det är perfekt. Fast den främsta motiveringen är nog bara så himla enkel att jag bara ÄLSKAR att fotografera ♥

Never judge a book by its cover

2012-07-09 / 22:06:01 / Blogg / 6 kommentarer
Nikon D3100 + 18-55mm
 
Varit och sett The Avengers på bio idag, riktigt himla frikkin amazing!! Grymt bra var den asså, de typ "krigade" mot monster från en annan värld, brukar inte tycka om sånt, men det var riktigt coolt när de goda gjorde helt grymma saker. Var typ helt mållös, haha.
 
Har ni sett den, vad tyckte ni? :)
 
Efter det så fotade jag lite självporträtt, bästa jag tagit tycker jag. Blir inte alls bra på bild, men blev rätt nöjd nu!
Kommer nog komma upp fler efter hand och så :)
 
Haj!

Fototävling

2012-07-08 / 19:17:57 / Tävlingar / 10 kommentarer
 
TEMA: LJUS
 
Krav för att delta:
♥ Gilla inlägget på bloglovin, gör sedan ett nytt inlägg på din blogg med bilden du deltar med och länka till min blogg och/eller tävlingen.
 
När du har gjort detta, kommentera min blogg med länk till ditt inlägg!
 
Extrasaker du kan göra för större chans att vinna:
♥ Följ mig på bloglovin
♥ Gilla min blogg på facebook
♥ Motivera varför just du ska vinna
{Skriv sen i kommentaren om du gjorde nåt av detta!}
 
Det måste varit du som fotat bilden och det får bara vara en enda bild.
 
Sista anmälningsdatumet är den 1 augusti kl. 20.00. Efter det så väljer jag ut några bilder som ni sen kommer att få rösta på!

You're just that kind of girl all guys want to be with

2012-07-06 / 19:29:32 / Blogg / 7 kommentarer
Ja!!!!!!!! Biljetter till Justin Bieber -> CHECK!!! Kommer bli mitt livs bästa dag!!♥♥♥♥
 
Är hungrig, maten blir färdig om en kvart typ, det blir tacos, mums. Kom på en sak!! Måste fråga pappa om vi skulle åka och hyra film, han sa det innan. Haha!
 
Har ni fått tag på nån biljett? Danmark eller Stockholm? :)

Tävling hos Lisa!

2012-07-06 / 13:15:43 / Tävlingar / 3 kommentarer
Jag är med och tävlar om en rabattkod på 299 kronor på sidan caseapp.se där man kan designa ett eget iPhone 4/4s-skal! ->HOS LISA<- Med bilden över såklart! ;)

Himla snygga skal!

2012-07-05 / 22:37:34 / Tips / 6 kommentarer
Alltså jag vill verkligen ha de här skalen och många fler på DENNA sidan!
 
Har inte skrivit på några dagar, har varit uppe i Göteborg på liseberg och sen åkte vi vidare och sov över på ett hotell i Trollhättan, efter det åkte vi till Smögen och gick vid havet, åt på restaurang och bara mös!
Tog inte med mig kameran för jag orkade inte bära med mig den, så fotade liite med min mobil. Men inte alls mycket.
 
Imorgon ska jag (försöka) köpa biljetter till JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Köpenhamn får det bli, blir för långt och jobbigt att åka till Stockholm från Skåne. Men jag är jättenervös att vi inte ska få tag på några!
 
Vilket skal tycker ni är snyggast och ska ni också kolla på Justin? Var isåfall?

Elsas hemlighet

2012-07-01 / 17:39:53 / Blogg / 3 kommentarer
Nikon D3100 + 18-55mm
 
Legat ute i det fina vädert och läst en nyinköpt bok, "Elsas hemlighet" som är fortsättning på "Elsas mode" och "Elsas värld", bara läst Elsas värld innan och jag tycker de är superbra!
 
Kommit på ännu en redigering, har använt mig av den på alla bilder, men det är bara den på den översta bilden, på de andra har jag gjort lite annat också ;)
 
Fråga på om tips och sånt! Tycker bara sånt är kul och vill gärna visa tips, men om ni inte skriver vad ni vill lära er så vet jag inte vad jag ska visa.